Sidste nyt 11.12.2009
Hele huset er blevet rengjort af et rengøringsfirma... Læs mere HERHej og velkommen til vores hjemmeside.

Her kan du læse vores blog om vores byggeprojekt med firmaet Interbyg (nu under navnet HusCompagniet), og samtidig se et par billeder og følge med i udviklingen de næste par måneder, og - måske - bruge nogen af vores erfaringer hvis du/I selv står og skal igang :)

Vores valg faldt på Interbyg (HusCompagniet) efter rigtig mange overvejelser, timevis af intensiv research og flere møder med andre byggefirmaer også. Det kan kraftigt anbefales at tjekke priser hos flere firmaer på samme tid. De er langt mere fleksible (og billigere!) når de ved at I shopper efter det bedste tilbud ;)
Vi snakkede også med Lind & Risør, NCC, HHM, Jely Huse og Eurodan. Vi var lige ved at vælge Eurodan, men Interbyg (HusCompagniet) var ~60.000 kr billigere, havde alle byggeomkostninger inkluderet, og lovede desuden at blive færdige i år!

Det kan også anbefales at se så mange prøvehuse som overhovedet muligt. Det er den eneste sikre måde at finde ud af på, hvad I vil have (og hvad I bestemt ikke vil have :)). Det gælder alt lige fra hvilket type hus I kunne tænke jer, til fodlisternes bredde.. Tingene ser tit helt anderledes ud i virkeligheden end på billeder... Og prøvehuse er der masser af. Bare tjek hjemmesiderne foroven, eller google ordet prøvehuse.

Vi startede med at kigge på vinkelhustypen for at få en lækker, beskyttet terrasse. Men da vi så et specielt NCC prøvehus i Hillerød, vidste vi øjeblikkeligt at det skulle være sådan et hus! Det var et 158 m2 længehus med loft til kip i både køkken/alrum og stuen, hvortil vi valgte at få en dobbelt, integreret garage.

16. april 2011: Et kort update da vi får en del mails angående denne hjemmeside og hvad der skete efter huset blev færdigt (overraskende nok er folk også interesseret i dén del af historien ;) men vi har haft MEGET travlt siden indflytningen så hjemmesiden halter lidt bagefter - undskyld!). Overtagelsen gik fint og Interbyg/HusCompagniet nåede at få rettet det meste der var på den første liste uden forsinkelser. Men vi har nu boet i huset i 16 måneder og listen over fejl og mangler er blevet lang igen. Vi har også fået taget termografiske billeder af huset (både indvendigt og udvendigt) og vi må desværre konstatere at der var flere graverende fejl (som jo ikke kan ses med det blotte øje så vi anbefaler på det kraftigste at få sådan en rapport lavet inden jeres eget et års tjek), blandt andet et hul på gulvvarmen i stuen (hvilket forklarer hvorfor der pludselig mangler store mængder vand i vores fyr!!) samt manglende isolering af loft i både stuen og køkkenet. Isoleringsproblemerne skyldes håndværkere som har sprunget over hvor gærdet er lavest, og vi afventer i øjeblikket HusCompagniets udbedring af fejlene. Vi skrev til HusCompagniet d.15. februar (altså nu TO MÅNEDER SIDEN) og der er ENDNU IKKE kommet et konkret svar fra dem omkring listen af fejl og mangler (som vi vil tilføje til hjemmesiden snarest så I kan se hvilken slags fejl vi fandt i huset i løbet af det første år). Og vi sendte dem den termografiske rapport for over en måned siden, hvor de har sendt Gøg & Gokke fra Uggerly til at tjekke vandtrykket i fyret (de anede ingenting om noget som helst; de havde ikke set rapporten ej heller tegninger over huset og havde ikke det rigtige værktøj med til arbejdet... og så kunne de heller ikke regne) og de kunne konstatere at der løber en sodavandsflaske stor mængde vand ud i fundamentet under stuegulvet (!) men mere er der heller ikke sket i dén sag... I det hele taget er HusCompagniet enormt ringe til at melde tilbage og få gjort noget ved tingene. Vi opdaterer naturligvis hjemmesiden her med udviklingen når (hvis?) der sker noget nyt, og I er også meget velkomne til at kontakte os hvis I har nogen spørgsmål.